Natuurbeheer is zo complex dat we elkaar hard nodig hebben voor een effectiever natuurbeheer. Het kenniscentrum wil daarom graag robuuster worden en verder groeien.

We zoeken jou als jij je kan vinden in onze positie en doelstelling en graag actief betrokken willen zijn en blijven bij natuur beheren en beschermen. Wij bieden je een moderne samenwerkplek om je idee of onze speerpunten uit te werken.

Ik? Vraag jij je nu af. Jazeker. Er is altijd wel wat te doen of het nu gaat om illustreren, kritisch meelezen, leuke activiteiten bedenken en organiseren. We hebben het nodig. Wij zijn een basis van waaruit jij je kan ontwikkelen.

Ps: Anderen gingen je al voor en zijn bijvoorbeeld rentmeester, opzichter, meewerkend voorman of onderzoeker geworden. Het komt ook voor dat ervaren deelnemers elkaar leerden kennen en nu met ons samenwerken.

Leer je ons nu kennen via internet. Dat was de bedoeling. Op een andere manier zullen we elkaar niet snel vinden. Vandaar de oproep hier: Kom je? We willen je graag helpen.

Wil je kennismaken? Neem contact met ons op:


ps. Ken je iemand die past bij wat je hier hebt gelezen vertel dan wat we hier hebben.


www.over-reeen.nl
0575-556717
Prins Clauslaan 6
7251 AS te Vorden, Nederland

ContactTwitterFacebook
Bank: NL88 RBRB 0706 6041 64
KvK-nr: 58588892

Logo Kenniscentrum Reeën

Deel
Cookies instellen