Natuurbeheer is zo complex dat we elkaar hard nodig hebben voor een effectiever natuurbeheer. Het kenniscentrum wil daarom graag robuuster worden en verder groeien.

We zoeken jou als jij je kan vinden in onze positie en doelstelling en graag actief betrokken willen zijn en blijven bij natuurbeheren en -beschermen. We onderscheiden daarin leergierige jonge mensen en veertig-plussers. Wij bieden hen een moderne samenwerkplek om jouw idee of onze speerpunten uit te werken.

Ik? Vraag jij je nu af. Jazeker. Er is altijd wel wat te doen of het nu gaat om illustreren, kritisch meelezen, leuke activiteiten ontwikkelen of organiseren. We hebben het nodig. Jij vraagt je af: What is in it for me. Wij zijn een basis, de bodem, van waaruit jij je kan ontwikkelen. Je kan terug vallen op onze kennis en ervaring.

Ps: Anderen gingen je al voor en zijn bijvoorbeeld rentmeester, opzichter, meewerkend voorman of onderzoeker geworden. Het komt ook voor dat ervaren deelnemers elkaar leerden kennen en nu met ons samenwerken.

Leer je ons nu kennen via internet. Dat was de bedoeling. Op een andere manier zullen we elkaar niet snel vinden. Vandaar de oproep hier: Kom je? We willen je graag helpen.

Wil je kennismaken? Neem contact met ons op:

 Klik hier

ps. Misschien ken je iemand die bij ons past. Vertel dan wat je hier hebt gelezen. Wij denken namelijk dat ook die persson een waardevolle partner is. Zo zijn wij namelijk begonnen. Buiten. We kwamen er achter dat we elkaar daar niet snel vinden. 


www.over-reeen.nl
0575-556717
Prins Clauslaan 6
7251 AS te Vorden, Nederland

ContactTwitterFacebook
KvK-nr: 58588892

Logo - Kenniscentrum Reeën

Deel

Kunnen wij jou helpen
Wil je ons helpen?
Klik:

Cookies instellen