Je houdt van de natuur. Alles wat daar groeit en bloeit en aan dieren leeft, gaat je aan het hart of je bent geïnteresseerd in drones en vliegt ermee of beide.

Dan kun jij ons helpen bij de inzet van natuurdrones en het redden van reekalveren, hazen, patrijzen, kieviten, grutto's, veldleeuweriken en andere dieren voor ze slachtoffer worden!

Kenniscentrum Reeën stimuleert het systematisch beschermen van reekalveren tegen de maaidood. Door de projecten binnen de speerpunt Voorkom slachtoffers werkzaamheden is in 2019 duidelijk geworden hoe moeilijk bereikbaar versnipperd de kennis en vrijwilligers rond natuurdrones zijn en dat er een grote groep mensen is die graag kennis en ervaring uitwisselen. Daaruit ontstond Natuurdrones op de Kaart en in  2021 de entiteit NatuurdroneNetwerk Nederland. Een basis voor de coöperatie van betrokken organisaties en vrijwilligers.

Dat netwerk heeft als doel kennis en ervaringen uit te wisselen en zo de teams te helpen aan deskundige toestroom van vrijwilligers. In het netwerk worden inspiratiedagen georganiseerd en is een eerste opzet geschreven over wat er zoal komt kijken bij natuurdrone inzet.

Natuurdronenetwerk Nederland > Wildlife-DROne NEtwork > W-DRONE.

Wordcloud: Samenwerking natuurdrone-vrijwilligers


Kunnen wij jou helpen?
Wil je ons helpen?
Klik hier:

 


www.over-reeen.nl
0575-556717
Prins Clauslaan 6
7251 AS te Vorden, Nederland

ContactTwitterFacebook
Bank: NL88 RBRB 0706 6041 64
KvK-nr: 58588892

Logo Kenniscentrum Reeën

Deel
Cookies instellen