In ruil voor uw steun brengen wij graag uw organisaties onder de aandacht van onze volgers.

Dus ben jij een deskundige natuurbeheerder, dienstverlener, leverancier in het groen? En wil je:

… meer resultaat genereren door mensen te informeren?
… meer mensen bereiken met kennis en expertise?

Meld je dan aan. Wij willen je graag faciliteren door jouw kennis over danwel bijdrage aan, over reeën te reviewen en onder de aandacht te brengen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden af te stemmen (Contactformulier Kenniscentrum Reeën).

Het ree is een geliefd dier. Hoogst waarschijnlijk omdat het dier staat voor elegant, sportief, snel, beweeglijk, sterk, genieten, rust, recreatie, avontuur en vrij zijn. In feite alles waar de moderne mens zich aan wil verbinden en waar je als deskundige, organisatie of bedrijf mee geassocieerd wilt worden. Direct maar ook indirect door het beheer van deze ambassadeur met een visie en helder doel te helpen uitdragen. Wij bieden de mogelijkheid om dat te doen.

Om een indruk te geven van onze impact: Per jaar komen we 800000 keer onder ogen van mensen die zoeken naar onderwerpen die raken aan reeën. In 50000 gevallen hebben de mensen op onze informatie geklikt. Dat zijn circa 4500 unieke bezoekers. Dat betekent mogelijk dat 4500 mensen meerdere keren per jaar een keertje kijken hoe Kenniscentrum Reeën over een onderwerp schrijft. Per maand leiden circa vijf van deze bezoeken tot een inhoudelijke vraag over reeën. Variërend van complimenten tot hulpvragen bij zieke reeën, issues rond wildaanrijdingen. 
Daarnaast zij we op dezelfde onderwerpen actief via Social Media. Daar volgen in totaal circa 2000 mensen onze vragen, nieuwsberichten en prikkelende statements. Tenslotte begeven we ons tussen de mensen. Dat doen we met name in het kader van onze projecten. Op dit moment ligt de focus op voorkomen slachtoffers maaien met natuurdrones

 

We onderhouden o.a. contacten met:

Logo: Gastenverblijf 't Hissink
Logo: Hotel Restaurant Bakker
Logo: WBE IJssel-Oost
Logo: Natuurlijk! Fauna-advies
Logo: DRONExpert
Logo: PROWILD
Logo: Velhorst Groot Groen
Logo: Brandt-bedrijfskleding
Logo: Faunabeheer
Logo: Schietbaan 't Ruurlosebroek
Logo: Café Restaurant de Duif
Logo: Mens en Omgeving

Doneer
via RegioBank
NL88 RBRB 0706 6041 64
of met creditcard via

PayPal, de veilige en complete manier van online betalen.

 


www.over-reeen.nl
0575-556717
Prins Clauslaan 6
7251 AS te Vorden, Nederland

ContactTwitterFacebook
Bank: NL88 RBRB 0706 6041 64
KvK-nr: 58588892

Logo Kenniscentrum Reeën

Cookies instellen